OPŢIUNI COMPANII PARTENERE PRACTICĂ DE SPECIALITATE 2017

In atentia studentilor si masteranzilor din anul II de la toate programele de studiu ale Facultății de Științe Economice, UOC

 

LUNI, 15 mai 2017, are loc instructajul pentru practica de specialitate a studentilor/masteranzilor din anul II care se va desfășura în perioada 15 mai –  2 iunie 2017.

Studenții/masteranzii vor avea în vedere faptul că la instructajul de practică PREZENȚA ESTE OBLIGATORIE, pentru a comunica cadrului didactic supervizor dacă au sau nu loc de practică și pentru a obține toate detaliile legate efectuarea acestui stagiu.

Studenții/masteranzii care au loc de practică(aceia care sunt deja angajați pot face practica la locul de muncă), vor trebui să comunice cadrului didactic supervizor datele referitoare la agentul economic angajator (denumire, adresă și nr. de telefon de contact).

Pentru studenții/masteranzii care NU au loc de practică, se va proceda la repartizarea lor la partenerii facultății. Având în vedere faptul că aceștia au disponibil doar un număr limitat de locuri, studenții/masteranzii interesați trebuie să-și exprime opțiunea pentru un singur partener, transmițând până cel târziu SÂMBĂTĂ, 13 mai 2017, ora 20:00, un mesaj pe adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., care să conțină la Subiect numele companiei alese și să aibă atașat CV-ul completat după modelul disponibil pe site-ul facultății (CV-ul va fi denumit sugestiv Nume_Prenume_firma aleasa pentru practica, iar rubricile din CV pentru care studentul/ masterandul nu are informaţii rămân necompletate). În exprimarea opțiunii lor, studenții/masteranzii sunt rugați să aibă în vedere și faptul că anumite companii au locuri disponibile de practică în mai multe locații/orașe.

De asemenea, acest CV va fi predat completat și printat cadrului didactic supervizor la întâlnirea de luni, 15 mai 2017, la instructajul de practică.

Repartizarea efectivă la locul de practică se va face, în funcție de opțiunile exprimate și de locurile disponibile, în cursul unei întâlniri la care prezența este obligatorie pentru studenții/masteranzii care NU au loc de practică, și care se va desfășura, MARȚI, 16 mai 2017, la ora 12:00, sala E150, Campus.

Lista parteneri practica 2016-2017

CV licenta - Nume_Prenume_firma aleasa pentru practica

CV masterat - Nume_Prenume_firma aleasa pentru practica