CINA INTERACTIVĂ

 

            Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa, organizează în data de 15.04.2021, ora 18, evenimetul „Cina interactivă”, eveniment devenit tradițional în instituția noastră.

            La acest eveniment pe de o parte sunt invitate 6 firme reprezentative, iar pe de altă parte sunt invitaţi studenţii facultăţii noastre.

            Cele 6 firme participante sunt:

  • BCR - Erste Group
  • BRD - Goupe Societe Generale
  • Kaufland
  • KPMG
  • SC Mariana Santis SRL care gestionează: Hotel Bavaria Blu, Hotel Carol, Hotel Florentina, London Hotel, Academy Hotel - Venus
  • Phoenicia Holiday Resort

Pentru a putea participa la eveniment studenţii din anii terminali de la programele de studii de licență/masterat, vor completa CV-ul ataşat, pe care trebuie să-l trimită pentru centralizare până marți 06.04.2021, ora 22, pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  Fiecare student poate să depună CV-uri pentru una sau mai multe firme(pentru fiecare firmă vizată se va trimite câte un CV). La rândul său, fiecare firmă în funcţie de CV-uri şi de viziunea proprie, va selecta studenţii cu care va dialoga la „Cina interactivă”. Studenţi selectaţi vor fi informaţi electronic până luni 12.04.2021.

Rubricile din CV pentru care studentul nu are informaţii rămân necompletate.

Dialogul dintre reprezentantul firmei şistudenţiiselectaţi  trebuie să se concretizeze, în principiu, într-un schimb util de informaţii şi de idei. Pe de o parte studenţii au şansa  să se informeze mai bine cu privire la firma care îi interesează, iar pe de altă parte reprezentantul firmei poate să identifice studenţii cu potenţial, pe care într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat, ar putea să-i angreneze în activitatea companiei(internship, angajare, etc.).

Ca urmare a situației provocate de pandemia Covid-19, anul acesta evenimentul „Cina interactivă” se va desfășura online în data de 15.04.2021, ora 18. Studenţii selectaţi vor primi în timp util informaţii cu privire la modalitatea în care se va desfăşura efectiv evenimentul.             

 

Model CV Licență

Model CV Master