Cina interactivă

            Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa, organizează JOI, 19.05.2022, ora 17, „Cina interactivă”, eveniment devenit tradițional în instituția noastră.

La acest eveniment pe de o parte sunt invitate 7 firme reprezentative, iar pe de altă parte sunt invitaţi studenţii facultăţii noastre.

Cele 7 firme participante sunt:

  • BCR - Erste Group
  • BRD - Goupe Societe Generale
  • Kaufland
  • KPMG
  • SC Mariana Santis SRL care gestionează: Hotel Bavaria Blu, Hotel Carol, Hotel Florentina, London Hotel, Academy Hotel - Venus
  • Phoenicia Holiday Resort
  • SPIT Constanța

Pentru a putea participa la eveniment studenţii din anii terminali de la programele de studii de licență/masterat, vor completa CV-ul ataşat, pe care trebuie să-l trimită pentru centralizare până MIERCURI, 11.05.2022, ora 22, pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">cinainteractiva@gmail.com.  Fiecare student poate să depună CV-uri pentru una sau mai multe firme(pentru fiecare firmă vizată se va trimite separat câte un CV ). La rândul său, fiecare firmă invitată, în funcţie de CV-uri şi de viziunea proprie, va selecta studenţii cu care va dialoga la „Cina interactivă”. Studenţii selectaţi vor fi informaţi electronic până MARȚI 17.05.2022 referitor la selecția lor pentru participarea la eveniment.

Rubricile din CV pentru care studentul nu are informaţii rămân necompletate.

Dialogul dintre reprezentantul firmei şistudenţiiselectaţi  trebuie să se concretizeze, în principiu, într-un schimb util de informaţii şi de idei. Pe de o parte studenţii au şansa  să se informeze mai bine cu privire la firma care îi interesează, iar pe de altă parte reprezentantul firmei poate să identifice studenţii cu potenţial, pe care într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat, ar putea să-i angreneze în activitatea companiei(internship, angajare, etc.).

Anul acesta evenimentul „Cina interactivă” se va desfășura ONLINE în data de 19.05.2022, ora 17. Studenţii selectaţi vor primi în timp util informaţii cu privire la modalitatea în care se va desfăşura efectiv evenimentul.   

 

Model CV Licență 

Model CV Master