ȘCOALA DE VARĂ – 6 iulie 2012

 

     Proiectată pentru studenţii de elită, cu un potential ridicat de a deveni liderii de mâine, BSSU le dezvoltă tinerilor aptitudinile esentiale pentru succesul viitor. In fiecare vară, 40 de participanţi foarte motivaţi au o oportunitate unică de a-şi consolida talentul prin dezvoltarea abilităţilor de leadership şi de a iesi din acest program mai bine pregatiţi pentru provocările  economiei globale.

     Dezvoltarea liderilor

     Odată acceptaţi, participanţii sunt imersati într-un training de două săptămâni care le va schimba felul lor obişnuit de a vedea lumea afacerlor şi le vor fi prezentate moduri noi şi neaşteptate de gândire. Prin participarea la program, acestia vor fi pregătiţi pentru următorii paşi în cariera şi viaţa demonstrând astfel leadership aici, în clase şi în rândul colegilor lor. Cel mai important, ei vor pleca de aici cu idei proaspete, cu abilităţi noi de afaceri, precum şi cu o capacitate mai mare de a face faţă provocărilor companiilor in care vor lucra.

     Curricula de elita

     Curicula este construită pe fundamente puternice cum ar fi integrarea inovaţiei, globalizare, criza financiară şi rolul tehnologiei in afaceri. Aceasta, combinată cu istoria şi arhitectura Constantei, precum şi cu contextul internaţional, creează o platformă puternică pentru creşterea şi dezvoltarea personală.

     Metoda de predare

     Unicitatea BSSU in Romania este dată de metodologia de predare folosită – bazată pe studii de caz – folosind studii de caz relevante pe care le achiziţionam de la Harvard Business School sau pe care ni le pun la dispozitie companiile partenere.

Comunicat de presă - Black Sea Summer University