Studenţii Facultăţii de Ştiinţe Economice premiaţi la Olimpiada Naţională a Economiştilor în Formare, Ediţia a IX-a – 2014

      În luna mai 2014 s-a desfăşurat Olimpiada Naţională a Economiştilor în Formare, ediţia a-IX-a, organizată de Asociaţia Facultăţilor de Economie din România – AFER.

Studenţii Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Ovidius” au participat la următoarele secţiuni:

-      Secţiunea MANAGEMENT organizată în perioada 30 – 31 mai 2014 de Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Tg. Jiu, lucrarea Provocări ale managementului modern. Crowdsourcing” autor Cucu Eugenia s-a bucurat de aprecierea juriului care i-a decernat Marele premiu „Virgil Madgearu”.

La aceasta secţiune Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa a fost reprezentată şi de studenta Hagiu Andreeacu lucrarea  „Motivarea între performanţă şi satisfacţie”.

-      Secţiunea ADMINISTRAŢIE PUBLICĂ ŞI DEZVOLTARE RURALĂ, s-a desfăşurat în perioada 15-17 mai 2014 la Universitatea „Petrol Gaze” din Ploieşti. La această secţiune studenţii economişti de la Universităţii „Ovidius” din Constanţa au obţinut premiul special „Ion Ionescu de la Brazi”pentru lucrările:

-         Instituţionalismul şi Administraţiile Publice în Uniunea Europeană- autoriBuciu Mihai-Mircea, Ene Mădălina-Larisa– la subsecţiunea LICENŢĂ;

-         „Aspecte privind rolul turismului în dezvoltarea regională a României”-autori: Dumitru Ligia, Ariciu Ana-Maria – la subsecţiunea MASTER.

 În cadrul acestei secţiuni a fost prezentată şi lucrarea cu titlul „Impactul politicii comunitare privind concurenţa asupra funcţionării ȋn condiţii de competitivitate a Pieţei Unice” – autori:  Grătianu Evelina-Claudia, Rotariu Georgiana

     

-      Secţiunea ADMINISTRAREA AFACERILORorganizată în perioada 9 – 10 mai 2014 de Universitatea „Babeş Bolyai” din Cluj-Napoca, studenţii constănţeni au participat cu lucrările:

-      Efectele economice ale implementării sistemului de certificare a calităţii la ALBALACT”- autor: Minculescu Oana;

-      Comerţul electronic – Evoluţii şi tendinţe în România”- autor: Sofica Adriana Georgiana

-       “Rolul statului în antreprenoriat”- autor: Bohan Alexandra

 

  • DSC_3682 (Custom)
  • DSC_3684 (Custom)
  • DSC_3806 (Custom)
  • DSC_3807 (Custom)