Comunicat de presă - Conferința internațională „Present Issues of Global Economy” PIGE ediția a XV-a7-9 iunie 2018

 

 

Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța (UOC) organizează, în perioada 7-9 iunie 2018, cea de-a XV-a ediție a conferinței internaționale „Present Issues of Global Economy”. Deschiderea evenimentului va avea loc vineri, 8 iunie 2018, ora 12:00, în Sala Senatului, la sediul facultății din Constanța, Aleea Universității nr. 1, Campus (Corp A), etajul 1, și va continua la ora 13:30 cu ceremonia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa domnului Prof. univ. dr. Nicolae ISTUDOR, Rectorul Academiei de Studii Economice din București.

Alături de autorii celor peste 100 de lucrări înscrise pentru a fi susținute în programul conferinței și care provin de la centre universitare de prestigiu din țară și din străinătate, la eveniment sunt așteptați să participe numeroși reprezentanți din partea instituției, dar și colaboratori ai Facultății de Științe Economice din mediul universitar și pre-universitar, tineri cercetători, profesioniști practicieni, reprezentanți din mediul de afaceri, precum și personalități autohtone, cu un deosebit renume în domeniul economic.

Toate lucrările înscrise în programul conferinței internaționale „Present Issues of Global Economy” sunt publicate în revista facultății, respectiv „Ovidius University Annals. Economic Sciences Series”, care, de la prima sa apariție în anul 2001 s-a bucurat cu fiecare număr de o apreciere sporită în lumea universitară și științifică, atât din țară, cât și din străinătate, mai ales ca urmare a indexării acesteia în prezent în nu mai puțin de 11 baze de date internaționale.

Biroul de presă al Universității „Ovidius” din Constanța

http://www.univ-ovidius.ro/

7 iunie 2018