Comunicat de presă - Conferința internațională "Global Economy Under Crisis" Ediția a X-a

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Conferința Internațională

“Global Economy Under Crisis” (GEUC),

Ediția a X-a, 16-17 decembrie 2021

 

În contextul restricțiilor impuse de contextul pandemic actual, ediția de anul acesta a Conferinței Internaționale „Global Economy Under Crisis” a fost organizată în format hibrid, fiind găzduită în perioada 16-17 decembrie 2021 de Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, la sediul său din Aleea Universității nr. 1, Campus, Corp A și transmisă totodată online pe platforma Webex Meetings.

Cele peste 170 de lucrări înscrise, aparținând unor autori provenind de la importante centre universitare din țară, dar și din străinătate, au fost grupate ca arie tematică pe cinci secțiuni diferite, respectiv:

•Afaceri internaționale (International Affairs)

•Dezvoltare regională, integrare și globalizare (Regional Development, Integration and Globalization)

•Studii economice și sociale (Economic and Social Studies)

•Marketing – Management (Marketing – Management)

•Finanțe - Contabilitate (Finance – Accounting).

Lucrările incluse în programul Conferinței Internaționale „Global Economy Under Crisis” vor fi publicate în revista facultății, respectiv „Ovidius University Annals. Economic Sciences Series”, Vol. XXI, Nr. 2/2021, revistă indexată în bazele de date internaţionale RePEc, DOAJ, EBSCO, CABELL, ULRICH'S, J-GATE, Scientific Indexing Services, INFOBASE INDEX, ResearchBib, Directory Research Journals Indexing, inclusiv ERIH PLUS – bază de date agreată de Consiliul Național pentru Finanțarea Învățământului Superior.