Inspire si BuzzCamp intorc camerele catre tineri. Fiti alaturi de noi si participati la crearea celui mai de impact serial: BuzzCamp Career Series - Constanta, 10 mai 2016, Hotel Ibis, incepand cu ora 10

     Job sau carieră? Ce oferă un job obișnuit și ce-ți asigură o carieră la @Generali? Afăm chiar de la reprezentanții companiei, la workshop-ul de la @Buzzcamp Carer Series. Ai un loc garantat dacă te înscrii acum! www.buzzcamp.ro/event/constanta/inscriere/

 

     Inspire Group a dat startul înscrierilor pentru ediția din această primăvară a evenimentului BuzzCamp, cu numărul de ordine 15. Pentru că ne dorim să contribuim la dezvoltarea personală și profesională a fiecărui tânăr ambițios, la ediția BuzzCamp Career Series TU ești în prim-plan.

     „Work-life balance” sau work-life choices? La BuzzCamp Constanța, pe 10 mai, ne întâlnim la Hotel Ibis și îi întrebăm pe cei mai buni speakeri cum au reușit să creeze un echilibru între viața de la locul de muncă și viața din afara biroului.

     În climatul economic actual,  limita dintre viața profesională și cea personalădevine o problemă. Pentru că știm ce înseamnă să fii student și să încerci să îți împarți timpul între job, cursurile de la facultate și ieșirile cu prietenii, echipa Inspire Group s-a gândit să vină în ajutorul tău!

     Cum lista priorităților depinde de anumite criterii subiective, este esențial să te oprești uneori din alergat, să tragi aer în piept și să îți pui câteva întrebări, pentru a lua pulsul vieții tale și a privi în ansamblu. Ce este mai important pentru tine la momentul actual Cariera sau viața personală? În ce este nevoie să investești timp și energie în prezent pentru a avea rezultatele dorite pe viitor și a ajunge acolo unde îți dorești?

     Stabilește-ți obiective clare, cuantificabile și realiste, iar apoi, ținând cont de prioritățile tale, creează o listă cu toate obiectivele tale și acționează! Încearcă să găsești sistemul de organizare care se potrivește cel mai bine cu personalitatea și nevoile tale.

     Ne vedem pe 10 mai, începând cu ora 10:00, pentru a discuta pe larg despre echilibrul pe care ni-l dorim cu toții.

     În a doua parte a zilei, ai șansa de a te remarca și de a interacționa cu specialiștii WNS, Generali și NN, care vin special să îți raspundă la întrebări și să te cunoască.

     Asigură-te că ți-ai rezervat locul prin înscrierea pe site: http://buzzcamp.ro/event/constanta/inscriere/

     Abia așteptăm să ne cunoaștem !