Cina interactiva - 13 mai 2016

     Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa,organizează evenimetul „Cina interactivă”, în data de 13 mai 2016 ora 18, pentru al patrulea an consecutiv.

     La acest eveniment pe de o parte sunt invitate 7 firme reprezentative, iar pe de altă parte sunt invitaţi studenţii facultăţii noastre.

     Cele 7 firme participante sunt:

·      BCR - Grupul Erste

·      BRD Goupe Societe Generale

·      BRISE GROUP SRL

·      KPMG

·      GOUPAMA ASIGURĂRI

·      GRUPUL PHOENICIA HOTELS & RESORTS

·      ASOCIAȚIA PATRONALĂ MAMAIA (Turism)

     Pentru a putea participa la eveniment studenţii trebuie să completeze CV-ul ataşat, pe care trebuie să-l trimită pentru centralizare până sambata 07.05.2016, ora 22, pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  Fiecare student poate să depună CV-uri pentru maxim 4 firme (pentru fiecare firmă vizată se va trimite câte un CV). La rândul său, fiecare firmă în funcţie de CV-uri şi de viziunea proprie, va selecta studenţii cu care va dialoga la „Cina interactivă”. Studenţi selectaţi vor fi informaţi electronic până miercuri 11.05.2016.

     Rubricile din CV pentru care studentul nu are informaţii rămân necompletate.

     Dialogul dintre reprezentantul firmei şistudenţiiselectaţi  trebuie să se concretizeze, în principiu, într-un schimb util de informaţii şi de idei. Pe de o parte studenţii au şansa  să se informeze mai bine cu privire la firma care îi interesează, iar pe de altă parte reprezentantul firmei poate să identifice studenţii cu potenţial, pe care într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat, ar putea să-i angreneze în activitatea companiei(internship, angajare, etc.).

     „Cina interactivă” va avea loc vineri  13.05.2016, ora 1800, în sala Studio (deasupra cantinei) din incinta sediului din Bulevardul Mamaia, nr.124.

 

MODEL CV STUDENT

MODEL CV MASTERAND