Cina interactiva - 10 mai 2017

     Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa, organizează evenimetul „Cina interactivă”, în data de 10 mai 2017 ora 18, pentru al cincilea an consecutiv.

     La acest eveniment pe de o parte sunt invitate 7 firme reprezentative, iar pe de altă parte sunt invitaţi studenţii facultăţii noastre.

     Cele 7 firme participante sunt:

·      BCR - Erste Group

·      BRD - Goupe Societe Generale

·      BRISE GROUP SRL

·      Kaufland

·      KPMG

·      Grupul Phoenicia Hotels & Resorts

·      Tomis Hotel

     Pentru a putea participa la eveniment studenţii din anii terminali de la programele de studii de licență/masterat, vor completa CV-ul ataşat (CV - studii universitare de licenta | CV - studii universitare de masterat), pe care trebuie să-l trimită pentru centralizare până joi 04.05.2017, ora 22, pe adresa cinainteractiva@gmail.com.  Fiecare student poate să depună CV-uri pentru maxim 4 firme (pentru fiecare firmă vizată se va trimite câte un CV). La rândul său, fiecare firmă în funcţie de CV-uri şi de viziunea proprie, va selecta studenţii cu care va dialoga la „Cina interactivă”. Studenţi selectaţi vor fi informaţi electronic până marți 09.05.2017.

     Rubricile din CV pentru care studentul nu are informaţii rămân necompletate.

     Dialogul dintre reprezentantul firmei şi studenţii selectaţi  trebuie să se concretizeze, în principiu, într-un schimb util de informaţii şi de idei. Pe de o parte studenţii au şansa  să se informeze mai bine cu privire la firma care îi interesează, iar pe de altă parte reprezentantul firmei poate să identifice studenţii cu potenţial, pe care într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat, ar putea să-i angreneze în activitatea companiei (internship, angajare, etc.).

     „Cina interactivă” va avea loc miercuri  10.05.2017, ora 18. Studenţii selectaţi vor primi în timp util informaţii cu privire la locul unde se va desfăşura efectiv evenimentul.