ANUNT - Sesiune toamna 2017

ATENTIE

  • Sesiunea de restante si mariri pentru studentii din anii I si II (licenta) si an I  (masterat) care se desfasoara in perioada 4-16 septembrie 2017 este afisata la avizierele fiecarei specializari. In aceasta sesiune NU au dreptul sa se prezinte studenti din an terminal!
  • Studentii la studii de licenta (zi si ID) din anul II care dau restante la discipline din an anterior trebuie achite 50 lei/disciplina si sa prezinte la secretariat, cerere si chitanta, in original, inainte de a se prezenta la examinare.
  • Studentii au dreptul la cel mult trei mariri, cu taxa, numai la disciplinele din anul in curs. Studentii trebuie sa prezinte la secretariat, cerere si chitanta, ( 50lei/diciplina, inainte de a se prezenta la marire. Examinarea pentru marirea notei nu se poate repeta, ramanand valabila nota obtinuta la ultimul examen.
  • Studentii de la studii cu taxa sunt obligati sa achite INTEGRAL  taxa de scolarizare a anului universitar 2016 - 2017 cu penalizarile aferente pentru a fi primiti in sesiunea de restante si mariri! (listele cu studentii restantieri sunt afisate la avizierele fiecarei specializari)
  • Consultati catalogul Online (dublu click pe disciplina) pentru a vedea rezultatele examinarilor (www.univ-ovidius.ro/ums).